Den princezen

Pro dítě

Den princezen

Termín konání

2. 7. 2022, 1000 — 2. 7. 2022, 1800

Místo konání

Dětská tvorba

Oblíbený kamarád dětí - prasátko Pigy - zve malé i velké návštěvníky do říše pohádek. Po celé léto budou Den princezen hostit ty nejkrásnější zámky v Čechách. První akce se bude konat již 2. července na Státním zámku Hluboká v jižních Čechách.

Rodinná akce Den princezen a rytířů je věnovaná českým pohádkám, princeznám a rytířským soubojům. Jeden z nejkrásnějších českých zámků Hluboká, kde se mj. natáčela i slavná pohádka Pyšná princezna, bude 2. července 2022 hostit pohádkový svět s pestrým programem plným kouzel, her a fantazie. Celou akcí, která začíná již od 10 hodin, provedou princezny a princové v čele s herečkou Sabinou Laurinovou. Návštěvníci se mohou těšit na setkání se psem Gumpem, do světa fantazie vás vtáhnou poníci My Little Pony nebo panenky L.O.L. Surprise!. Malí rytíři se zas budou moci utkat s nečekanými návštěvníky, oblíbenými obrovskými auto-boty Transformers, kteří se dokážou přeměnit do dopravního prostředku. Nebude chybět ani princeznovský bál, v rámci něhož zazní nejznámější písničky z filmových pohádek, veselá hudební show s prasátky Pigy a Lily, sladké interaktivní představení Mlsotkové a vystoupení kouzelníků Pavla Kožíška či Jakuba Koutského. O své zkušenosti s natáčením filmové pohádky se s diváky podělí také herci ze snímku Princezna zakletá v čase. 

Neméně pestrý bude i doprovodný program, v rámci něhož vás čeká promítání vědecko-fantastického filmu Ptačí ostrov, workshop princeznovské etikety, dílnu výroby mečů, fotokoutek, malování na obličej, královská hra plná hádanek, zkrášlovací salón a mnoho dalšího.

Hlavní i doprovodný program proběhne v zámecké zahradě od 10 do 18 hodin. Dospělí mají vstup zdarma.

Podrobné informace o akci a o vstupenkách najdete na www.denprincezen.cz.

 

Adresa
Dětská tvorba
Zámek
Hluboká nad Vltavou 373 41

Instagram: @hlubokanadvltavou

Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram

Inspirujte se